Sunday , October 1 2023

Emmon bloggar för Zero

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Från och med idag kommer Emma Nylén mera känd under namnet Emmon att blogga här på Zeros hemsida. Under minst en månads tid kommer vi få följa med i hennes vardag. Läsa hennes åsikter och se vad som händer bakom scenen.

LÄS BLOGGEN >>

Emma slog igenom med gruppen Paris 2003. Under hela sin karriär har hon också släppt skivor under namnet Emmon , som är hennes soloprojekt. Nyligen släpptes hennes andra album Closet Wanderings och från den kan du se videon till nya singeln ” Secrets & Lies”

EMMON “SECRETS & LIES”

Om Webbmaster

Kolla även

Cold Connection – tolkar Pages “Aska” och bjuder på snygg musikvideo

Häromåret släppte Page låten ”Aska” på en uppskattad EP med samma namn. Nu har Cold …