Wednesday , July 24 2024

Nytt album med Front Line Assembly

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Bill Leeb och Rhys Fulber har påbörjat arbetet med ett nytt Front Line Assembly- album i Bills studio i Los Angeles. På gruppens MySpace-sida skriver Leeb att man ska räkna med aggro-electro i gammal klassisk Front Line Assembly-stil uppblandat med den senaste tekniken. Skivan kommer också innehålla gästartister, vilka avslöjar han inte.

Den kanadensiska industrialmusikgruppen Front Line Assembly bildades 1984 av Bill Leeb och Michael Balch, efter att Bill Leeb lämnat gruppen Skinny Puppy. Bandet har varit aktiva sedan starten och består idag av Bill Leeb och Rhys Fulber.

Nedan kan du se gruppen framföra låten “Bio-Mechanic” i Polen.

Om Webbmaster

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …