Wednesday , June 7 2023

Ny chans att se Glasvegas

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Glasvegas spelningar i Göteborg och Stockholm 6-7 mars är slutsålda sedan länge. Nu är det dock klart att de skotska popstjärnorna kommer tillbaka till Sverige och det redan i maj då de intar Cirkus scen i Stockholm.

Live: Glasvegas
När: 3 maj
Var: Cirkus (Stockholm)
Biljetter: www.ticnet.se
Biljetterna släpps klockan 09:00 onsdag 25 feb.

Nedan kan du se Glasvegas sångare James Allan framföra gruppens superhit Geraldine akustiskt. En intervju med James återfinns också i senaste numret av Zero som du kan köpa här: www.tidskriftsbutiken.se

Om Webbmaster

Kolla även

Romantic Thriller – “The 5th Grade Curse”

Låt oss nu rikta blickarna till den amerikanska västkusten.  Närmare bestämt till Los Angeles, där …