Wednesday , November 29 2023

Wes Borland och Combichrist

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Limp Bizkit gitarristen Wes Borland (även fronfigur i bandet Black Light Burns) gästade nyligen Combichrist under en spelning i Norva, USA. Där var han med och framförden en improviserad version av Limp Bizkits låt “Nookie”.

Combichrist trummis Joe Letz kommenterade:

– Vi hade bjudit in Wes och Marshall (Black Light Burns trummis) för att medverka under vårt extranummer. Direkt efter att vi framfört sista låten “Today We Are All Demons” välkomnade Andy (Combichrist sångare) Wes. Vi spelade sedan en kort version av “Nookie”. Wes var en perfekt suport och spelade resten av låtarna med oss. Vi avslutade konserten med “This Shit Will Fuck You Up” och “What The Fuck Is Wrong With You People”, under de låtarna böjd vi även upp resterande medlemmar i Black Light Burns på scenen.

Nedan kan du se ett YouTubeklipp från konserten.

I kommande numret av Zero återfinns en intervju med Combichrist.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: The Mobile Homes - Tristesse

The Mobile Homes – Tristesse

The Mobile Homes är en populär synthgrupp och det är lätt att förstå varför. De …