Andy Bell har fått nytt jobb

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Erasures frontfigur Andy Bell berättar för engelska tidningen The Quietus om sin nya sysselsättning. I intervjun avslöjar han att han ibland arbetar som brödförsäljare åt Hastings Based Church-bageriet som drivs av grundarna av Green & Black's Chocolate. Andy berättar också en liten anekdot.

– Jag hjälper ibland till att sälja bröd på marknaden i Rye. Där brukar popmusikduon Cheeky Girls komma förbi för att köpa bröd. De har inte en aning om vem jag är. Först trodde jag att de skulle känna igen mig från någon TV-show. Så nu är jag besviken, hade hoppats på att jag skulle få ge dem en CD med förslag på låtar som skulle passa deras röster. Andra besökare känner dock igen mig ibland. De tror ofta att jag inte gör musik längre och att det här är min nya grej.

Så är du ett Erasurefan, befinner dig i Hastings och sugen på bröd. Då vet du ska gå. Erasure är just nu aktuella med samlingskivan Total Pop! The First 40 Hits.

The Cheeky Girls är en popmuiskduo bestående av tvillingsystrarna Monica and Gabriela Irimia. Ursprungligen från Cluj-Napoca i Rumänien, numera bosatta i England. Nedan ser du deras video till låten “Take Your Shoes Off”, som högst nådde den en tredjeplatsen på englandslistan.

Om Webbmaster

Kolla även

In Atlas – Where the Wildflowers Grow

Vad sägs om smart och modern elektronisk pop med vissa influenser från Dubstar och Zola …