Friday , August 12 2022

Nightwish släpper livealbum

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Det senaste året saknar nog sannerligen motstycke i Anette Olzons liv. Från mer eller mindre ingenstans blev hon sångerska i en av världens allra största rockgrupper, finska Nightwish. Guldstatus i Sverige, flertalet Platinum-nivåer världen över och en rad förstaplaceringar på mängder av försäljningslistor.

Nu 1 1/2 år sedan senaste albumet Dark Passion Play släpptes så summerar Nightwish sitt till synes eviga turnerande med en kombinerad live-cd/dvd titulerad Made in Hong Kong (And in Various Other Places). Detta är den första dokumenteringen av Nightwish med Anette Olzon i spetsen.

Nedan låten Amaranth från 2008 års skiva Dark Passion Play.

Om Webbmaster

Kolla även

V/A - Dom Som Aldrig Ger Upp: En Hyllning Till Magnus Lindberg

V/A – Dom Som Aldrig Ger Upp: En Hyllning Till Magnus Lindberg

Magnus Lindberg, sångare, musiker, kompositör m.m. avled 2019. Då hade han varit i musikbranschen i …