Wednesday , June 19 2024

In Flames sångare blir programledare

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Martin Boman mer känd som Bollnäs-Martin från Bandit Rock och Anders Fridén från In Flames får ett eget program på Bandit Rock 106.3. Premiär söndag 8 februari kl. 18.00.

Varje gång de båda träffats senaste åren har ämnet musik kommit upp. Båda är passionerade musikälskare och har mängder med plattor och kunskap som de vill förmedla. Så när frågan kom om de fick göra ett eget radioprogram på Bandit Rock 106.3 var svaret självskrivet:

– Då jag är en stor musikjunkie och ständigt matar mina bandkamrater med ny musik så kände jag att det var mitt kall att dela med mig till några fler. Bandit är det perfekta forumet och Martin den perfekta parhästen, då han också är musikälskare av stora mått säger Anders Fridén i In Flames.

Bollnäs-Martin och Anders Fridén kommer tipsa om ny musik, glömda och underskattade band. De kommer syna varandras iPods och så väljer Martin alltid ut en In Flames-låt som Anders får kommentera. Det blir ett personligt program med passion för rockmusik.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …