Alphaville till Västerås

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Legendariska åttiotalsgruppen Alphaville har inte släppt ett studioalbum sedan 1997 års Salvation. Däremot har gruppen turnérat flitigt. Marian Gold har under åren ändå varit på besök i studion och släppt ifrån sig så väl en soloplatta som några MP3or med Alphaville. Nu sägs ett nytta album var på gång, om och när det kommer återstår att se. Klart är dock att gruppen står på scen i Sverige den 4:e april. Närmare bestämt i Rocklundahallen i Västerås. Som förband tar de då med sig svenska tjejerna i West End Girls.

Nedan en video med Alphaville, som vi minns dem från 1984.

ALPHAVILLE “FOREVER YOUNG”

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …