Sunday , February 25 2024

Tilliander tar hjälp av Jocke Berg

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

I maj släpper Andreas Tilliander uppföljaren till sin hyllade World Industries från 2004. På albumet som heter Show får han något oväntat hjälp av Jocke Berg och Martin Sköld från gruppen Kent. Till tidningen Sonic kommenterar Andreas samarbetet med Jocke Berg så här:

– Jocke sa att det var så trist att han aldrig fick frågor om sånguppdrag, så jag sa “sjung åt mig då” och det ville han. En vecka senare hade han skrivit sångmelodi och text – resultatet blev perfekt.

ANDREAS TILLIANDER “BACK TO THE USA”
(Från albumet World Industries (2004)

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …