Friday , December 1 2023

Das Bootkryssning framflyttad

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Den flytande festivalen Das Boots sommarkryssning den 11-12 juni är inställd, eller snarare framflyttad. Arrangören flyttar festivalen till hösten med förklaringen att de inte vill konkurera med sina konkurrenter som de själva tycker bokat fantastiska band. Das Boot arrangören Markus Olzon kommenterar.

– Vi ville göra Das Boot sommarkryssning för vi kände att det finns för dåligt med elektroniska arrangemang i Sverige och för att Das Boot 2008 var en fantastisk upplevelse. Nu finns det flera festivaler vid den här tidpunkten och vi har därför bestämt att vi inte vill konkurrera med våra elektroniska kollegor Tinitus och Arvikafestivalen. Men vi är tillbaka med en Das Bootkryssning i höst.

Om Webbmaster

Kolla även

Julian Brandt – samarbetar med starka gästsångare på albumet “Into the Dark Night”

Julian Brandt är bekant från fina band som Lustans Lakejer och Bobby. Under årens lopp …