Wednesday , February 28 2024

Apoptygma Berzerk släpper ny skiva

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Efter succén med coverskivan “You And Me Against The World” är norska electrorockbandet Apoptygma Berzerk tillbaka med ett nytt album. Rocket Science som albumet heter blir gruppens första med eget material sedan Harmonizer från 2003.

På Rocket Science fortsätter norrmänen att utveckla den popiga ljudbild man byggde upp på You And Me Against The World. Albumet släpps i dagarna och förutom som vanliga cd finns den också i en limiterad utgåva innehållande en t-shirt och en bonus dvd.

Första singeln “Apollo (Live On Your TV)” gick till radio och TV i veckan.

APOPTYGMA BERZERK – “APOLLO (LIVE ON YOUR TV)”

Om Webbmaster

Kolla även

Mats Hedberg - Solo Elements

Mats Hedberg – Solo Elements

Ännu ett album med elegant gitarrmusik från EBow-mästaren Mats Hedberg. Som titeln Solo Elements klargör …