Saturday , July 13 2024

Blandbandens återkomst

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Med hjälp av Spotify och Facebook kan du nu återskapa något som liknar det gamla blandbandet. Med Facebook-applikationen Mixifier kan man skicka blandband till utvalda vänner och dela sina favorit-låtlistor med sina kompisar. Musiken spelas upp med hjälp av det populära musikprogrammet Spotify.

– Vi har saknat de gamla blandbanden och länge letat efter ett sätt att återskapa blandbandet i den digitala världen. Med kombinationen Facebook och Spotify hittade vi till slut lösningen, säger Johan Wennström, en av killarna bakom tjänsten.

Testa här: www.mixifier.com

Om Webbmaster

Kolla även

Upptäck glädjen i att spela musik

Musik är en källa till glädje och kreativitet. Utforska världen av toner och rytmer och …