Saturday , April 13 2024

Client tillbaka med nytt album

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Den fjärde mars släpps engelska Clients album Command. Det blir gruppens fjärde sedan Depeche Modes Andy Flecher kontrakterade dem till sitt skivbolag Toast Hawaii 2003. Martin “Youth” Glover från Killing Joke står som producerat för fem spår där han också spelar bas själv. Övriga låtar är producerade av Joe Wilson (Sneaker Pimps) och Client själva. Första singeln heter “Can You Feel ” och finns ute inom kort. Bland remixarna av låten utmärker sig finske electrostjärnan Jori Hulkkonen.

En snutt från skivan och låten “Ghosts” finns på Client – MySpace

Vill man få en skymt av bandets sångerska Client B (Sarah Blackwood) behöver man inte vänta så länge. Hon gästar nämligen Sverige och Borås med ett besök fredagen den 30 januari. Sarah kommer då att göra ett DJ set på klubben Mirage på Trägårn i staden. Live på scen denna kväll står albumaktuella Emmon och Göteborgsgruppen Disco Digitale.

Mirage, Trägårn – Borås
21:00 – 02:00
DJ: Client B
Live: Emmon och Disco Digitale
18 år – 120 kr

Låtlista Command
1 Your Love Is Like Petrol
2 Can You Feel
3 Don't Run Away
4 Make Me Believe In You
5 Lullaby
6 Ghosts
7 Satisfaction
8 Son Of A Gun
9 Black Heart
10 In My Mind

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …