Pensionärsfest i Malmö i påsk!

Att den skånske jultomten oftast firas kring Lucia med en rejäl syntfestival, vet säkert redan de flesta av Zeros läsare. Men nu kan vi också meddela att en annan högtid kommer att stöpas om. Vare sig du tror på häxor som flyger till blåkulla, eller vill fira instiftandet av nattvarden, så rekommenderar vi att du gör det på Kulturbolaget i Malmö. Där kommer det firas att sveriges största syntpopband fyller pensionär. Just det, slå ihop åldern på The Mobile Homes, Elegant Machinery och S.P.O.C.K så får du det gyllene talet 65.

Att dessa virila och ungdomliga herrar dessutom allihop kommer stå på scen under kvällen gör ju inte saken sämre. Tre av sveriges bästa liveband alltså, samlade för en härlig vårafton i Malmö, 9 april.

Vi har tyvärr inte mer information än såhär för tillfället, men lovar givetvis återkomma så fort vi vet något om biljettpriser, tider och så vidare. Skulle du av någon märklig anledning aldrig någonsin ha hört endera bandet så har arrangörerna haft vänligheten att donera nedan följande smakprov. Hugg in och njut, vi ses framför kravallstaketet!


Om Petter Duvander

Skribent. Kulturkonsument som bytte Elvis mot Kraftwerk någonstans runt höstterminen 1983. På den vägen är det.

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …