Wednesday , June 12 2024

Eddie Bengtsson tillbaka i studion

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Efter en längre paus från musiken verkar det nu som Eddie Bengtsson (Sista Mannen på Jorden och ex Page, S.P.O.C.K) återvänt till studion. När Zero pratade med Eddie i helgen bekräftade han också att han börjat arbeta med nytt material.

– Jag kan väl säga så mycket att jag börjat skriva låtar. Efter en lång tids totalstopp då jag inte ens ville titta på mina syntar har jag börjat så smått igen. Arbetsnamnet på det jag gör nu är i varje fall “50 Megaton” och jag har en idé om att släppa någon form av temaplatta.

Om det handlar om en ny Sista Mannen på Jorden skiva, ett soloalbum eller rent av en återförening av Page återstår att se.

Om Webbmaster

Kolla även

Whole – “Valson”

Nu över till en intressant duo.  Whole består av Thomas Schernikau från Depeche Mode-hyllningsbandet Forced …