Thursday , July 25 2024

ElectriXmas – Spelschema och information

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Nu på lördag den 13 december går ElectriXmas av stapeln på Inkonst i Malmö. ZERO kommer att finnas på plats och sälja nya tidningen och prenumerationer till specialpris. Ett perfekt tillfälle att passa på att köpa en prenumeration till någon musikälskande vän i julklapp.

Nu är också spelschemat officiellt och presenteras här:

ARTISTER
20:00 – 20:30 BIOMEKKANIK www.myspace.com/biomekkanik
20:40 – 21:15 AUTODAFEH www.myspace.com/autodafehmusic
21:30 – 22:15 INTERLACE www.myspace.com/interlace
22:40 – 23:30 AGONOIZE (DE) www.myspace.com/agonoize
00:00 – 01:00 WELLE: ERDBALL (DE) www.myspace.com/funkbereit

DJs
20:30 – 21:00 Cybergirl & MissMantic
22:30 – 00:00 Android
00:00 – 01:30 Undine
01:30 – 03:00 Fête

Tidigare år har electriXmas skänkt en CD till sina besökare. I år är det istället diverse skivbolag som skänker skivor till de första besökarna. Festivalen ger ändå besökarna möjligheten att få höra ny musik från ett flertal elektroniska artister via en download-samling. Massor av musik från band som Autodafeh, Interlace, Biomekkanik, Sadman, Quelles Paroles, 64 revolt, Godhead, och Bobby och många fler går att köpa för 9,50 SEK som skänks till välgörande ändamål!

Samlingen electriXmas 2008 släpps på måndag: Beställ skivan här >>

Fotosession eX 08
Under hela dagen och kvällen kommer fem fotografer att finnas på plats för att dokumentera så mycket som möjligt av allt kul som händer på festivalen på scenen, på dansgolvet, bakom kulisserna och foajén. Bilderna kommer sedan att läggas upp på electriXmas hemsida.

Försäljning
Förutom ZERO kommer även skivbolagen Repeat Records och Memento Materia att finnas på plats med sitt utbud av skivor. Arvikafestivalen kommer sälja biljetter och har dessutom en tävling där man kan vinna ett tredagarspass.

Biljetter till ElectriXmas: www.electrixmas.org

Om Webbmaster

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …