Stanton Warriors – Stanton Sessions Volume 3

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Johan Arenbo)

[album, P & C / Border, betyg: 4]

En mixskiva bestående av lika delar cool hip-hop, funkig techno och dansant electro. I teorin låter det förbannat bra. Men tyvärr lyckas Stanton Warriors inte riktigt med sina fina ambitioner. Trots att utmärkta låtar som Digitalisms “Zdarlight”, Chemical Brothers “Saturate”, Yo Majestys “Club Action” och DJ Medhis “Signatune” inkluderats, står Stanton Sessions Volume 3 ofta och trampar vatten. De båda Stanton Warriors-killarna har nämligen begått misstaget att mixa in sina egna låtar på lite väl många ställen. Faktum är att de praktiskt taget upptar halva skivan. Och de håller inte alltid måttet i det annars starka startfältet. Albumet svänger skönt på sina ställen, men blir i långa loppet en smula tjatigt, då mixduons egen produktion dominerar för mycket. Rekommenderas därför främst för stora beundrare av Stanton Warriors.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …