Wednesday , February 21 2024

Nytt nummer av ZERO ute nu!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Nu finns ett nytt nummer av papperstidningen Zero i butik. Vinternumret bjuder på intervjuer med ett par heta framtidslöften. Vi kommer garanterat att få höra mycket mer om svenska Kite, franska Yelle och skotska Glasvegas.

Vi har även uppdaterat oss om gamla favoriter som Elegant Machinery, The Mobile Homes, Brett Andersson och Anne Clark., som alla är tillbaka med nya skivor. Vi tar dessutom tempen på glödheta Bloc Party, som tagit ett steg i en ny riktning. Tillsist besöker vi en av Sveriges viktigaste musikskolor, Musikmakarna i Örnsköldsvik.

Passa på att ge bort en prenumeration i julklapp. En perfekt klapp som varar hela året.
Beställ här >>

Vill du köpa lösnummer på nätet gör du det enklast via Tidskriftsbutiken.se
Köp Zero #3-4 2008 >>

INNEHÅLLET: Elegant Machinery

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …