Startklart för ElectriXmas

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Utöver fem liveband presenterar ElectriXmas i år även sex stycken DJs. Tillsammans kommer de att spela allt från synthpop och electro till power noise och ebm. Festivalen äger rum på Inkonst i Malmö lördagen den 13 december.

Artister
Welle: Erdball (DE)
Agonoizw (DE)
Interlace
Autodafeh
Biomekkanik

DJs
Android (S.P.O.C.K, Klubb Spacelab, m.m.)
Undine
Fête
MissMantic och Cybergirl (Klubb UltraFoxx)
Sand (Klubb Vogon Variety)

De 242 första besökarna kommer i år att få varsin cd i julklapp, från antingen Memento Materia, Electric Fantastic Sound, Nangijala Records, SubSpace Communications eller Wonderland Records.

Fotosession
Under hela dagen och kvällen kommer fyra fotografer att finnas på plats för att dokumentera så mycket som möjligt av allt kul som händer på festivalen. Bilderna kommer sedan att läggas upp på electriXmas hemsida.

Skivförsäljning
Repeat Records och Memento Materia kommer finnas på plats med rejäla utbud av bra skivor. Ett perfekt tillfälle att få julklappsköpen ur världen med andra ord!

Utlottning av biljetter till Arvikafestivalen
Arvikafestivalen förärar så klart electriXmas med ett besök i vanlig ordning. Tag chansen att vinna en biljett till Arvikafestivalen 2009, där bl.a. Depeche Mode kommer att spela live.

Radiosändning
Radio AF kommer att ägna sitt program den 2 december, kl. 22-23, åt electriXmas. Även där finns chansen att vinna en biljett till ex08. Ratta in frekvensen 99,1 eller surfa in på www.radioaf.se

Biljetter: www.electrixmas.org

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …