Wednesday , June 19 2024

Bobby – End of story

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Efter tio år som band kastar Stockholmsgruppen Bobby in handuken. Under åren har bandet hunnit med att släppa två album och nio singlar. Det senaste och sista Thursday In This Universe kom kom så sent som i våras. Nu är gruppen aktuella med nya singeln “So Many Scars” samt en sista avskedsturné.

Julian Brandt berättar för Zero om uppbrottet…
– Tio år är en lång tid, det känns rätt att gå vidare med nya projekt. Vi är stolta över vad vi har presterat med Bobby. Samtidigt är det fantastiskt kul att vara ute och spela nu igen, allsången på “Losing Control” på Elektrostat i Oslo gav oss gåshud! Mottagandet på Klubb 80´s i Stockholm kommer vi inte glömma. Där fortsatte alla att sjunga refrängen i “End of Story” långt efter att vi gått av!

…och framtiden.
– Självklart kommer jag fortsätta att göra musik. Just nu arbetar jag med ett soloalbum som förhoppningsvis släpps under 2009.

Sista chansen att se Bobby i Stockholm är nu på tisdag 25/11 på O-Baren. Den allra sista spelningen blir på synthklubben på Storan i Göteborg 12/12.

Hemsida: www.bobbymusic.com

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …