Thursday , April 18 2024

The Sisters of Mercy till Stockholm

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Att kalla The Sisters of Mercy för legendariska räcker liksom inte riktigt till. De är mycket mer än så. Ända sedan de bildades 1980 har de bytt uppsättning ett flertal gånger och endast sångaren Andrew Eldritch och trummaskinen Doktor Avalance är kvar sedan starten. Senaste skivan släpptes 1993 – samlingen “A Slight Case of Overbombing” – och under de senaste åren sägs bandet ha jobbat på en ny fullängdare. Men bandet har också idogt turnerat under alla år och besökte senast Sverige 2006, då de mötte publiken i ett hav av rök i Göteborg och Malmö. Nu är det äntligen dags för ett besök i hufvudstaden, där de inte har spelat sedan 1991!

21 mars 2009
Fryshuset – Stockholm (Arenan)

BILJETTER
325kr + serviceavgift.
Biljetter: Luger.se “

Biljetterna säljs även på Pet Sounds, Record Hunter och Sound Pollution i Stockholm.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …