Thursday , September 29 2022

Wannadies släpper ny EP

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Tobias Pettersson)

Skellefteåbördiga indiepopbandet The Wannadies senaste album Before and After släpptes 2002. Nu är gruppen snart aktuella med nytt material, avslöjar sångaren Pär Wiksten för Zero. I början av 2009 släpper The Wannadies en EP med nya låtar. Egentligen var skivan tänkt att ges ut lagom till bandets 20-årsjubileum den 12 november, men blev något försenad. Wiksten utesluter inte heller att det också kan bli några spelningar framöver.

– Vi kommer att spela om vi känner för det, men vi kommer inte att ta över världen igen.

Om Webbmaster

Kolla även

Nicole Cassandra Smit - Third In Line

Nicole Cassandra Smit – Third In Line

Third In Line är Nicole Cassandra Smits debutalbum och det innehåller en underbar mix av …