Wednesday , September 28 2022

Necro Facility medlem i Melodifestivalen

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Oscar Holter från EBMgruppen Necro Facility har fått med en låt till den svenska uttagningen av melodifestivalen. Låten är skriven tillsammans med BWOstjärnan Alexander Bard och schlagerveteranen Bobby Ljunggren. Låten som är döpt “It's My Life” tävlar i någon av de fyra deltävlingarna nästa år. Vem som kommer framföra låten är idag oklart men Alexander Bard har inte uteslutet att BWO återigen deltar. Då finns möjligheten att de tävlar med “It´s My Life”.

Läs om Oscar här: Oscar Holter – Lionheart
Samtliga 28:a bidrag: Melodifestivalbidrag

Om Webbmaster

Kolla även

Nicole Cassandra Smit - Third In Line

Nicole Cassandra Smit – Third In Line

Third In Line är Nicole Cassandra Smits debutalbum och det innehåller en underbar mix av …