Ladies Night med And One

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jörgen Malmqvist)

När And One besöker fyra tyska städer under januari och februari nästa år kommer det inte riktigt att vara som det brukar. Vecka 4 startar man i Berlin (därefter Leipzig, Magdeburg & Dresden) och konceptet är att segregera män och kvinnor.

Enligt mottot damerna först ger de på fredagarna ett framträdande enbart för de kvinnliga fansen, dagen efter är det de manliga fansens tur att se bandet. Och framträdandena kommer att vara indviduellt anpassade för respektive publik.

Efter varje konsert kommer det hållas “After Show” fest där båda könen är välkomna att festa tillsammans.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …