Death On A Postcard – My Own Anger

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, Demo, betyg: 6]

Death On A Postcard består av fyra barndomsvänner som flytt Småland för Stockholm i hopp om framgång, lycka och rock n roll-karriär. Helt omöjligt är det väl inte att grabbarna ska kunna nå sina mål. Nu är det dock lite svårt att avgöra bandets potential på den enda låt som ligger på den här demon, men vad jag främst slås av är sångarens märkligt spruckna och därmed egensinniga röst. I den här låten fungerar den utmärkt, men jag undrar hur den skulle komma att framstå på en fullängdare. Musiken skulle jag vilja beskriva som en mix av power pop, new wave och rock. Det här är en helt okay låt, men det är främst sången som gör den och det säger jag utan att på något sätt dissa det musikaliska, för hela bandet sköter sig fint. Framöver vill jag dock ge ett råd till Death Of A Postcard: berätta gärna lite mer om er själva i pressreleasen, vad ni heter, vem som spelar vad och vad låtarna heter . Såna saker underlättar för stressade recensenter med stora skivhögar på skrivbordet. För övrigt hör jag gärna mer ifrån er framöver. My Own Anger låter lovande.

Om Webbmaster

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …