Wednesday , April 17 2024

Sista Mannen På Jorden live på Club UltraFoxx

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jonaz Björk)

Den 16 augusti gör en pionjär inom den svenska elektroniska scenen sin första Stockholmsspelning på många år. Eddie Bengtsson, tillsammans med Christer Hermodsson (S.P.O.C.K), kommer på besök till Club UltraFoxx med Sista Mannen På Jorden.

DJ Cybergirl (Tina Arwidson) och DJ MissMantic (Maria Molinder) bjuder på new wave, cold wave, minimal wave, dark wave och andra vågformade elektroniska störningar. Club UltraFoxx gästas denna kväll dessutom av två tyska DJ:er. Jens Krause, som döljer sig bakom DJ-namnet Soulmanager, driver sedan 2003 skivbolaget Electro-Shock-Records. Krause är även musikjournalist för bl.a. Side-Line, Sonic Seducer, Zillo och BodyStyler, och är nu aktuell med fotoutställningen “Dark Stars – A Retrospective” som omfattar livefoton av bland andra Depeche Mode, DAF, Front Line Assembly, And One och Front 242. DJ Matze är mannen bakom Rostock-klubben Gotenklang och arbetar till vardags med tv och radio. Bland annat driver han internetradiostationen EBM-Radio.

Lördag 16 augusti på Sugar Bar,
Kammakarg. 9, T-bana Rådmansgatan, Stockholm. Kl. 20-01, entré 80 kr, 18 år

Mer information: www.myspace.com/clubultrafoxx

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …