The Futureheads – The Beginning Of The Twist

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, Nul Records, betyg: 7]

En stompig rocklåt från engelska bandet The Futurerheads på denna singel, och inget mer. Det finns inte mycket att säga om saken. Låten är helt okay med en refräng som upprepas ett gäng gånger och bandet tycks ha gott om energi, men en låt är bara en låt och det är omöjligt att dra några höga – eller låga heller, för den delen – växlar på tre minuter och trettio sekunder. Dyker fullängdaren upp lovar jag att utveckla resonemanget och analysen vidare. Just nu kan jag bara konstatera att The Futureheads låter mycket lovande.

Om Webbmaster

Kolla även

Agent Side Grinder – analog råhet och naket historieberättande

Agent Side Grinders nya album, Jack Vegas, har färgats av den amerikanska beatnikrörelsen och är …