Wednesday , June 19 2024

Premiär för videosajten Life in the City

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Nu lanseras videosajten Life in the City. Bakom projektet står Karl-Johan Larsson, videoregissör som tidigar gjort flertalet av Broder Daniel och Millencollins musikvideos samt långfilmen Festival. På siten finns en musiksida där man får ta del av intervjuer och reportage från olika festivaler och konserter runt om i världen.

Vill du ladda inför sommarens Arvikafestival är Life in the City rätt ställe. Här kan du se intervjuer och konsertbilder från fjolårets upplaga. Snart kommer också en film från avslutningskvällen av den klassiska klubben Romo Night i Göteborg upp och mycket mer. Zero kommer berätta mer om Life in the City senare.

Registrera dig och börja titta: Life in the City

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …