Saturday , October 1 2022

Ny singel med The Mobile Homes

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

The Mobile Homes tillbaka med ny singel
The Mobile Homes firar 25 år som band och släpper nya singeln “Close”, producerad av Sami Sirviö från Kent. Gruppen har lagt gitarrerna åt sidan och bokstavligen letat sig tillbaka till förortstiden i Stockholm på det tidiga 80-talet.

Bandet bildades 1983 och har sedan dess arbetat och turnerat med artister som Nitzer Ebb, Laibach och Karl Bartos från Kraftwerk. “Close” är hämtad från gruppens nya ännu obetitlade album. Skivan släpps under hösten och produceras av Sami Sirviö och Christian Falk.

Se videon till “Close”: The Mobile Homes – “Close”

Om Webbmaster

Kolla även

Unify Separate, 2022

Unify Separate samarbetar med Richard Oakes från Suede

På nya singeln med svensk/skotska Unify Separate gästar ingen mindre än Richard Oakes från Suede. …