Kourtney Klein tillbaks med Combichrist?

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Stefan Albinsson)

Efter att Kourtney Klein tidigare i år fått lämna Nitzer Ebb bestämde hon sig för att aldrig mer turnera. Kourtney förklarade på sin Myspace-blogg att hon var trött på att förstöra sina naglar genom att bära utrustning och att hon avskydde musikbranschens alla bufflar.

Kourtney har nu gjort en helomvändning och ska efter ett telefonsamtal med Andy från hennes tidigare band Combichrist ge sig ut på vägarna igen. Kourtney poängterar i sin blogg att hon inte kommer medverka på alla Combichrists spelningar.

Sist vi såg det blonda yrvädret var i Stockholm 2006, då tillsammans med Nitzer Ebb. Nu finns allstså chansen att vi får återse henne trumma, denna gången bakom Combichrist på Arvikafestivalen.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …