Wednesday , September 28 2022

Kiethevez gör comeback

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Elva år efter senaste albumet är det svenska synthpopsbandet Kiethevez från Göteborg aktuella med comebackalbumet Non-binary. Skivan släpps på det amerikanska independentbolaget A Different Drum i början av juli.

Non-binary innehåller elva spår och musikaliskt har gruppen utvecklats mot ett mer organiskt och electro-akustiskt sound. Under 90-talet släppte Kiethevez två fullängdsalbum, sju singlar och medverkade på en uppsjö av samlingsskivor runt om i världen.

Mer information finns på gruppens hemsida: www.kiethevez.com

Om Webbmaster

Kolla även

Nicole Cassandra Smit - Third In Line

Nicole Cassandra Smit – Third In Line

Third In Line är Nicole Cassandra Smits debutalbum och det innehåller en underbar mix av …