Wednesday , May 31 2023

Första livstecknet från Tim Skold…

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Stefan Albinsson)

Efter att han helt sonika fick sparken från Marilyn Manson. Mr Manson bestämde efter Europa turnén att han ville leka med sin gamle kompanjon och vapendragare Jordie White alias Twiggy Ramirez igen. Twiggy som suktade efter pengar var inte sen att tacka nej. Tim Skold ansågs ta för mycket plats på scen nu när Twiggy var tillbaka och fick gå åt sidan. Manson och Tim utesluter inte ytterligare samarbete i framtiden.

Efter att Tim fick sparken gick han under jorden, men har nu anlitas av fotografen och producenten Dean Kerr. Tim skall medverka i en gitarr instruktions DVD, där han framför Marilyn Mansons “Putting Hole in Happiness” (vilket förövrigt Tim Skold skrivit). Tims lektion består av både gitarr och basackorden.

Dean Kerr ord om Tim Skold “Tim Is Perhaps the best Guitarist/bassist to bless the Marilyn Manson/KMFDM camp”

Bilder finner du här: http://www.myspace.com/deankarrdirector

Om Webbmaster

Kolla även

Febern och Rebecka Digervall – “Ingentinget”

Nu över till ett intressant samarbete.  Bakom maskinerna hittar vi Erik Gotfredsen och Anton Jonsson …