Yazoo planerar att återförenas

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Engelska supergruppen Yazoo med Vince Clark (Erasure och ex Depeche Mode) och skivaktuella Alison Moyet planer att återförenas för en livespelning enligt engelska Chanel 4.

Under 80-talet hade gruppen ett flertal hits som än idag spelas dagligen i radio b.la. “Only You” och “Don´t Go”. Nu släpper skivbolaget Mute (EMI) gruppens båda album i remastrade versioner och det är i samband med detta som en återförening planeras.

I senaste numret av Zero finns en intervju med Alison Moyet där hon för Zeros skribent Karin Bolin berättar om hennes dröm att återförena Yazoo, relationen till Vice Clarke och inte minst sin egen soloskiva. Tidningen finns i butik nu.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …