Monday , September 26 2022

Yazoo planerar att återförenas

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Engelska supergruppen Yazoo med Vince Clark (Erasure och ex Depeche Mode) och skivaktuella Alison Moyet planer att återförenas för en livespelning enligt engelska Chanel 4.

Under 80-talet hade gruppen ett flertal hits som än idag spelas dagligen i radio b.la. “Only You” och “Don´t Go”. Nu släpper skivbolaget Mute (EMI) gruppens båda album i remastrade versioner och det är i samband med detta som en återförening planeras.

I senaste numret av Zero finns en intervju med Alison Moyet där hon för Zeros skribent Karin Bolin berättar om hennes dröm att återförena Yazoo, relationen till Vice Clarke och inte minst sin egen soloskiva. Tidningen finns i butik nu.

Om Webbmaster

Kolla även

6122 – hyllningsskiva till Andrew Fletcher med många stora namn

Sista veckan i maj nåddes vi av det tråkiga beskedet att en av Depeche Modes …