Wednesday , September 28 2022

Radiohead skriver på för XL

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Radiohead har skrivit på ett kontrakt med XL Recordings gällande deras nya album “In Rainbows”. XL Recordings släppte förra året gruppens sångare Thom Yorkes soloalbum och distribueras i Skandinavien av Playground Music. “In Rainbows” släpptes som digitalt album i oktober vilket väckte stor uppmärksamhet då köparen själv kunde välja hur mycket han eller hon vill betala för sin nedladdning. Playground Music Scandinavia kommer att släppa “In Rainbows” i alla format. Releasedag och övrig information meddelas senare.

Om Webbmaster

Kolla även

Nicole Cassandra Smit - Third In Line

Nicole Cassandra Smit – Third In Line

Third In Line är Nicole Cassandra Smits debutalbum och det innehåller en underbar mix av …