Ny mötesplats för musik- och modeentusiaster

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Idag lanseras mode- och musikhubben Nordic Now på www.myspace.com/nordicnow . Nordic Now som sattsar på att bli den självklara exponerings- och informationsplattformen för musik- och modeintresserade i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

På Nordic Now kommer man att kunna visa upp sig själv och sitt skapande och samtidigt hålla sig uppdaterad om vad som händer i musik- och modevärlden med ett nordiskt fokus. Nordic Now är musik och mode för de medvetna utövarna och intresserade i Norden och är ett samarbete mellan MySpace och nätverket ODD.

Kreatörer och andra intresserade från hela Norden kan gå in på Nordic Now dagligen och diskutera mode och musik, lägga upp bilder och filmer och ge varandra tips.

Om Webbmaster

Kolla även

In Atlas – Where the Wildflowers Grow

Vad sägs om smart och modern elektronisk pop med vissa influenser från Dubstar och Zola …