Saturday , April 13 2024

VNV Nationspelning fick avbrytas

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Gårdagens utsålda Göteborgskonserten med VNV Nation fick ställas in. Detta efter att PA-systemet gett upp. Publiken var heltänd när VNV Nation gick på scen strax efter 22:00. Strax därefter slocknade allt. Konserten fick avbrytas och publiken gå hem. En ny konsert har utlovats den 21 december där köpta biljetter gäller.

Ronan Harris sångare i VNV Nation kommenterar händelse på gruppens MySpace sida så här.

– Det som hände var att PA-systemet gav sig. En bisarr situation som nästan aldrig uppstår. Vårt team, klubbarrangören och den tekniska personalen gjorde allt. Till slut återstod bara att få ett nytt PA på plats. Detta hade tagit flera timmar att få klart vilket blev en omöjlig situation. Det som hände är tråkigt för alla parter men vi är väldigt glada att vi har möjlighet att komma tillbaka och genomföra spelningen längre fram.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …