Nitzer Ebbs första låt på 12 år.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Stefan Albinsson)

Det händer mycket runt Nitzer Ebb just nu. Bandet håller som bäst på att spela in nytt material i Los Angeles. Ett par låtar från det kommande albumet har spelats live under sommarens konserter. En av låtarna “Payroll” medverkar nu på soundtracket till filmen “SAW IV”. Vilket blir gruppens första nya låt på 12 år.
Är du nyfiken på hur det låter kan du både tjuvlyssna och köpa skivan här.
www.artistsaddiction.com

Den uppmärksame har även sett att Kourtney Klein ersatts av Jason Payne live. Payne som även var medlem i gruppen under de turbulenta åren innan splittringen 1995. Av vilken anledning Kourtney ersatts är oklart.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …