Saturday , October 1 2022

Psychic TV live på Nalen

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jörgen Malmqvist)

På söndag 30/9 spelar Psychic TV på Nalen i Stockholm. Psychic TV har sedan det tidiga 80-talet och framåt ständigt förnyat sig. Under ledning av den karismatiskt excentriske konstnären Genesis P-Orridge började PTV tidigt experimentera med rituella rytmer, elektronisk konstmusik och integration av videoverk. Under det sena 80-talets acid house- och rave-explosion var PTV en central och inspirerande del, och idag är bandet som “PTV3” ett psykedeliskt rock'n'rollband med mycket attityd. Senaste skivan Hell Is Invisible… Heaven Is Her/e släpptes i maj.

Om Webbmaster

Kolla även

Unify Separate, 2022

Unify Separate samarbetar med Richard Oakes från Suede

På nya singeln med svensk/skotska Unify Separate gästar ingen mindre än Richard Oakes från Suede. …