Monday , September 26 2022

The Perishers – Victorious

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[singel, NONS, betyg: 6]

Umeåbandet The Perishers fortsätter med sin “scandicana”. Det vill säga engelska låtar nånstans mellan folkrock, pop och country. Varm, organisk musik med fötterna i myllan, sjukt stora mängder vemod och en ljudbild som ibland tenderar att bli väl anonym.
Nya singeln, kommande skivans titelspår, består även den av melankolisk rock i rakt nedstigande led till det gruppen gjort innan med en vacker melodi, len produktion och Ola Klüfts fantastiska sång långt fram i ljudbilden.

Om Webbmaster

Kolla även

6122 – hyllningsskiva till Andrew Fletcher med många stora namn

Sista veckan i maj nåddes vi av det tråkiga beskedet att en av Depeche Modes …