The Perishers – Victorious

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[singel, NONS, betyg: 6]

Umeåbandet The Perishers fortsätter med sin “scandicana”. Det vill säga engelska låtar nånstans mellan folkrock, pop och country. Varm, organisk musik med fötterna i myllan, sjukt stora mängder vemod och en ljudbild som ibland tenderar att bli väl anonym.
Nya singeln, kommande skivans titelspår, består även den av melankolisk rock i rakt nedstigande led till det gruppen gjort innan med en vacker melodi, len produktion och Ola Klüfts fantastiska sång långt fram i ljudbilden.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …