Elin Sigvardsson – How you dug your own grave

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[singel, Bolero/Warner, betyg: 6]

Numera går det 13 kvinnliga singer/ songwriters på dussinet i Sverige. Elin Sigvardsson befinner sig nånstans i mitten av spektrat. Hon har en bit upp till namn som Sophie Zelmani och Ane Brun (ja, jag vet att hon är norska), men är strax över, tja, säg Ida Kristin och Jen.
Elin Sigvardsson sjunger bra, är söt, låter mysigt och är svår att tycka illa om. Men hon känns även ganska ospännande, halvtråkigt lagom och saknar det där extra som skiljer angelägna artister från hyfsade.
Denna singel innehåller två trevliga gitarrlåtar men inget som får mig att ändra det tidigare intrycket.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …