Friday , September 29 2023

Peter Simson – Restless Generation

Review Overview

Betyg - 4

4

Gitarrpop som visserligen är oklanderligt utförd men samtidigt rätt intetsägande och tråkig.

User Rating: Be the first one !
Peter Simson - Restes Generation, omslag
Skivbolag: Push Records / Universal

Martin Gabriel och Peter Simson. Två album från två killar med gitarr. Jag lyssnar tills det snurrar i huvudet. Vem är vem? Martin, eller om det är Peter, spelar Stefan Andersson-pop med inslag av Springsteen då och då. Peter, eller om det är Martin, är lite tuffare och Springsteen-rockar lite mer men låter även lite Andersson-mjuk emellanåt.

Båda artisterna solodebuterar, båda har ett namn som består av två förnamn och hos båda har faktiskt Martin Gabriel stått och rattat på mixerbordet. Martin, eller om det är Peter, sjunger med skön röst. Peter, eller om det är Martin eller kanske båda två, spelar trevlig gitarrpop som visserligen är oklanderligt utförd men samtidigt rätt intetsägande och tråkig. Och varken Peter eller Martin skulle få mig att ladda ner deras låtar.

Om Tobias Pettersson