Terror Punk Syndicate debutsläpper.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Gustaf Molin)

Terror Punk Syndicate är John David Karlgren ifrån Örebro. Hans musik kan beskrivas som en resa tillbaka till tidiga “Wax-Trax” och “Antler Subway”-eran blandad med en attityd vi finner i band som Nine Inch Nails och Ministry. Karlgren, som jobbat länge med debutalbumet, har under åren redan byggt sig ett namn i scenen efter medverkan på flertalet samlingsalbum från bolag i Belgien, USA och remixarbeten till namn som Hioctan och Tyske Ludder.

Plattan “Extended Playtime” släpps 19 September.

För mer info och smakprov:
www.progress-productions.com

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …