V/A – The Hidden Dimension

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Philip Assarson)

[album, Laugh & Dance Records, betyg: 7]

Laugh And Dance, L.A.D, började sin ambitiösa verksamhet som ett kollektiv festarrangörer. De skapade sig snabbt ett gott rykte byggt på varma och vänliga musik/dans-arrangemang på Sveriges västkust. Framförallt med genomgående hög kvalité på arrangemangen som helhet och valen av framträdande artister i synnerhet. Så klimaxen på denna verksamhet har inte heller låtit sig dröja på tröskeln. L.A.D blev snart gravida med tanken på en kompilering av sina främsta artistbesök.
L.A.D Records har i samarbete med Englandsbaserade Arabesque Distribution nu släppt sitt bidrag till hur resten av världen ska uppfatta Skandinavisk Trancekultur a´la 2007. “The Hidden Dimension” innehåler förutom en imponerande samling artister dessutom ypperlig musikalisk kvalité, både i skaparglädjen och själva mastrandet av spåren.
Som naturlagen själv lyder skall denna musik alltid avnjutas mitt på dansgolvet. Och såklart helst upplevas ute i den fria naturen under natten på hög volym. Men håll tillgodo hur du än lyssnar. För detta är bra, -riktigt bra!!

1. Electroscape – Cloud Break
2. Perplex vs. Tactic Minds – Samsera
3. Mojo Jojo – Ten times more powerfull than the sun
4. Trinodia – A 11
5. Ananda Shake – Love Story
6. S.o.L – New Thoughts
7. Didrapest – Funky Fish
8. Panta Rei – Flare 10b
9. Rapid Evolution – Ultra Rapid

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …