Sunday , February 25 2024

Android hyllar Redhawks med Nationalhymnen

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Morten Solholm)

Starfleets meste svenska kommendör, Android, aka Alexander Hofman söker på torsdag en ny publik, samt utlopp för sin enorma förkärlek för sitt stadslags svettiga män i illaluktande suspensoarer (skribentens anmärkning: hur man nu kan gilla hockey?) när han öppnar Malmö Redhawks match mot Luleå i elitserien på Isstadion med att sjunga Du Gamla, Du fria a capella inte bara för de närvarande hockey-(och S.P.O.C.K?)fansen, utan för hela nationen genom www.sr.se/hockey utomordentligt trevliga livesändningar i webbradion från cirka 18.55!
Den som betvivlar nyheten kan tune:a in och lyssna själv alternativt besöka www.subspace.se för källkritik!
Malmö Redhawks – Luleå
Isstadion, Malmö.
Torsdag 22 februari, 18:55, sänds i www.sr.se/hockey

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …