Wednesday , February 28 2024

X-perience – Return to paradise

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jörgen Malmqvist)

[singel, Major Records, betyg: 5]

“Return to paradise” är den första singeln från X-perience album “Lost in paradise” och är synthpop som skiljer sig från mängden genom sångerskan Claudia Uhles unika och utmärkta röst. Trots bra musik och en bra sångerska är inte singel mixen av “Return to paradise” klockren, tyvärr. Både den och definitivt den andra låten, ” Let me show you”, som finns med på singeln känns inte helt genomarbetade. Förutom dessa två låtar finns det en instrumentalversion och två mixar av “Return to paradise”, båda mixarna är något bättre än singelmixen och visar att det finns mer att hämta från detta band.

Om Webbmaster

Kolla även

Mats Hedberg - Solo Elements

Mats Hedberg – Solo Elements

Ännu ett album med elegant gitarrmusik från EBow-mästaren Mats Hedberg. Som titeln Solo Elements klargör …