Thursday , July 18 2024

New Moscow – C´mon Up/ Go Rebel Go

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, Young And Lost Club, betyg: 5]

David Fransson som lirar gura i Division Of Laura Lee är tillbaka i form av enmansprojektet New Moscow som utvecklats till en trio. Första singeln innehåller spåren “C´mon up” och “Go rebel go”. Det är rätt okay indiepop som Fransson bjuder på här, med enkla och tydliga melodier, men jag är långt ifrån övertygad om att det skulle finnas något genialiskt i det här. Däremot är bägge låtarna småtrevliga och lättnynnade, men också rätt ospännande och inte direkt hyperoriginella. Ingenting rör sig under ytan, utan det du hör första gången hör du även tionde gången och inget fel i det, men undertecknad tenderar att tröttna efter ett tag.

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …