Thursday , February 22 2024

Waver – Waver

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Grube Media Group/CDA, betyg: 3]

Att vara skivrecensent är oftast ett trevligt jobb. Andra gånger är det inte lika enkelt, som när man förväntas ha en uppfattning trots att hjärnan känns helt tom. Ibland sitter man bara där med örat mot stereons högtalare och försöker formulera en åsikt. Vad tycker jag egentligen om det jag hör, är det bra eller dåligt? Och i så fall varför?
Hos de flesta andra tidningar jag skrivit/ skriver för sållas en sån skiva som den svenska popduon Wavers andra platta bort rätt snabbt. På grund av platsbrist, läsarintresse, tidsbrist och ekonomiska skäl måste man göra ett urval vilka skivor man ska skriva om och ett okänt band som spelar radiopop, men utan hits, ratas ganska fort.
Här på Zero skriver vi dock om de flesta skivor vi får in och då händer det ibland att man måste skriva om skivor som inte berör det minsta i någon riktning, musik som bara finns där och som ingen skulle sakna om den försvann. Då kan det sluta med recensioner som denna.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …