Covenant – Brave New World

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Anders Christensson)

[singel, Subspace, betyg: 6]

En av de starkare låtarna på Covenants album “Skyshaper” är helt klart “Brave New World”, en finstämd och ganska traditionell poplåt som nu valts till andra singel att representera fullängdaren. Förutom radio- och singelversionerna finns här en tröttsam och onödig club- version samt nya låten “The New Virus” som dock är en rolig och gullig visa (och dessutom väldigt olik det vi brukar höra från dessa herrar). Men den är riktigt bra och påminner kanske mer om Erasure än om Covenant, en intressant utflykt! Mer synthpop blir det när Client ger sig på att remixa titelspåret och lyckas göra en personlig och bra variant i “Tempest Remix”.
Dessutom bjuds vi på en bonustrailer från kommande dvd:n “In Transit”. Mycket valuta för pengarna alltså.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …