Wednesday , February 28 2024

Thermostatic i studion.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

SAMA- vinnarna Thermostatic har efter ett års flitigt spelande efter releasen av debutalbumet Joy-Toy nu återigen gått in i studion för att spela in album nummer två. En första singel väntas komma i januari 2007.

Man kan trots studioinspelningar se dem live i hemstaden Göteborg två gånger under hösten. Nämligen på Klubb Statisch redan imorgon fredag 15:e september som förband till Universal Poplab och senare under hösten i en semi-akustisk spelning på klubben The Circus på restaurang Jord.

Om Webbmaster

Kolla även

Mats Hedberg - Solo Elements

Mats Hedberg – Solo Elements

Ännu ett album med elegant gitarrmusik från EBow-mästaren Mats Hedberg. Som titeln Solo Elements klargör …