Wednesday , February 28 2024

Jay-Jay Johanson representerar Sverige i Kina.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

I samband med ostindienfararen Götheborgs ankomst till Shanghai i Kina kommer både Jay-Jay Johanson och Rebecka Törnqvist att finnas på plats för att visa upp svensk musik. De kommer att framföra sin musik vid tre olika tillfällen i början av september för tillresta svenskar och intresserade kinseser.

Jay-Jay Johanson är också i fullfärd med att färdigställa sitt sjätte album som fått den långa titeln The Long Term Physical Effects are Not Yet Known. Den här gången har han skalat av det elektroniska sound som funnits på de två senaste albumen och tagit ett steg tillbaka mot de jazzinfluenser som en gång gjorde honom till världsstjärna. Ett smakprov på hur detta låter finns nu att höra på Jay-Jays Myspace sida. www.myspace.com/jayjayjohanson

The Long Term Physical Effects are Not Yet Known
01: SHE DOESN'T LIVE HERE ANYMORE
02: TIME WILL SHOW ME
03: COFFIN
04: ROCKS IN POCKETS
05: AS GOOD AS IT GETS
06: ONLY FOR YOU
07: TELL ME WHEN THE PARTY'S OVER
08: BREAKING GLASS
09: NEW YEARS EVE
10: JAY-JAY JOHANSON AGAIN
11: PREQUIEM
12: PECULIAR

Om Webbmaster

Kolla även

Mats Hedberg - Solo Elements

Mats Hedberg – Solo Elements

Ännu ett album med elegant gitarrmusik från EBow-mästaren Mats Hedberg. Som titeln Solo Elements klargör …